Behandlinger

Book en tid


BehandlingerFodbehandlinger


Fodbehandling NY KUNDE (op til 75 min.).
Er det 1. gang du skal have fod behandling i klinikken, bedes du booke denne behandling. Behandlinger er ikke dyrere, men giver os den ekstra tid, der skal til, for at jeg kan lave en fodstatus på dig. Der skal oprettes journal og laves en led undersøgelse. Herefter individuel fodbehandling, planlagt ud fra din fodstatus. Fodbad med blødgørende og plejende urtesalt. Beskæring af hård hud og ligtorne. Neglene klippes, slibes og oprenses grundigt. Evt. fortykkede negle afhjælpes. Afsluttes med en nærende og svampeforebyggende negleolie, samt en let fodmassage i en plejende fodcreme som passer til din hudtype.
465,-

Almindelig fodbehandling (op til 50 min.).
Individuel fod behandling, planlagt ud fra din fodstatus. Fodbad med blødgørende og plejende urtesalt. Beskæring af hård hud og ligtorne. Neglene klippes, slibes og oprenses grundigt. Evt. fortykkede negle afhjælpes. Afsluttes med en nærende og svampeforebyggende negleolie, samt en let fodmassage i en plejende fodcreme som passer til din hudtype.
465,-

Udvidet fodbehandling (op til 75 min.)
Behandlingen er udvidet og længerevarende for dig med for eksempel ekstrem hårdhudsdannelse, hyperkeratose, mange ligtorne og/el voldsomme hælrevner, som gør det svært, at nå under en alm. Fod behandling.
565,-

Fodbehandling inkl. paraffinbehandling fødder (op til 80 min.)
Individuel fodbehandling, planlagt ud fra din fodstatus. Fodbad med blødgørende og plejende urtesalt. Beskæring af hård hud og ligtorne. Neglene klippes, slibes og oprenses grundigt. Evt. fortykkede negle afhjælpes. Afsluttes med en nærende og svampeforebyggende negleolie, samt en let fodmassage i en plejende fodcreme som passer til din hudtype. Herefter smøres fødderne ind i en fugtgivende maske, hvorefter de dyppes 3 gange i den ca. 37gr. varme ferskenparaffin. Fødderne pakkes i en pose og efterfølgende i frotté futter, så paraffinen kan trække ind i huden. Paraffinen skal virke 20 minutter. Fødderne efterlades utroligt bløde. Denne behandling er ren luksus til dine fødder.
575,-

Fodbehandling inkl. fodmassage (op til 75 min.)
Almindelig fod behandling, efterfulgt af 15 min. dejlig afslappende fodmassage, hvor fodens led og knogler vil blive berørte. Giver en dejlig letheds følelse i fødderne bagefter.
595,-

Luksus fodbehandling med peeling og massage. (op til 80 min.)
Der opstartes med en lækker peeling med havsalt og urter, som fjerner de døde hudceller og tilfører huden mineraler og fugt. Peelingen påføres fødder og underben. Efterfølgende får du et plejende fodbad og en almindelig fod behandling. Herefter kan du trygt læne dig tilbage og nyde 20 min. Afstressende massage af både fødder og underben. Massagen blødgør og afspænder dine muskler og sætter gang i blodcirkulationen.
670,-

Fodbehandling inkl. GEL LAK (op til 90 min.)
Almindelig fod behandling inkl. GEL LAK helfarve fra Bio Sculpture. Der påføres en base, to lag gel og en topcoat. Hvert lag hærdes under UV-lampe. Holdbarhed 4-6 uger. Overfladen forbliver flot og blank i hele perioden. Bio Sculpture er særlig kendt for deres skånsomme og plejende egenskaber. Indeholder vitaminer og er åndbar. Hvilket bevarer neglens fleksibilitet og sundhed.
695,-

Fodbehandling light / uden beskæring og slibning af huden (op til 30 min.).
Du får et fodbad med blødgørende og plejende urtesalt. Neglene klippes, slibes og renses grundigt op, Behandlingen afsluttes med nærende negleolie, samt en creme som passer til netop din hudtype. Denne behandling er for dig der ikke har nogle former for komplikationer, der blot ønsker at få klippet og slebet dine negle. Behandlingen kan KUN vælges af eksisterende kunder.
365,-

Delbehandling (op til 30 min.).
Tilbydes mellem 2 hele fod behandlinger for at holde komplikationer nede. Behandling af akut nedgroet negl eller akut 1-2 ligtorne. Der opstartes IKKE med fodbad, når du vælger denne behandling. Behandlingen kan KUN vælges af eksisterende kunder.
255,-

Børne-/teen fodbehandling inkl. let fodmassage (op til 45 min.)
Denne behandling kan kun vælges til børn/teenager i alderen 7-14 år. Hjælp dit barn godt på vej, med gode råd og vejledning til, hvordan vi passer bedst på vores fødder. Vejledning i negleklip, alm. fodpleje, fornuftigt sko valg mm. Oprettelse af journal eller notat i eksisterende journal. Undersøgelse af fødderne / fodstatus. Lækkert fodbad i velduftende urtesalt. Klip, slib og grundig oprensning af negle og neglebånd. Behandlingen afsluttes med en nærende negleolie og en creme tilpasser netop din hudtype. Der afsluttes med en let fodmassage. Behandlingen udføres i følgeskab af en voksen.
365,-

Manicure & Pedicure


Paraffinbehandling fødder / uden anden forudgående behandling (Som tilkøb til anden fodbehandling Kr. 175,-)
Behandlingen opstartes med en let peeling og afvask af huden. Derefter masseres fødderne ind i en nærende fodmaske og negle/neglebånd tilføjes negleolie. Fødderne desinficeres inden de dyppes 3 gange i den 37 grader lune, duftende og næringsrige ferskenparaffin. Fødderne pakkes ind i plastfolie og frottéfutter, der kan holde på varmen. Efter 20 minutter fjernes paraffinen fra fødderne igen. Når paraffinen er fjernet, mærker du straks det forbedrede velvære, den blødere hud og de øvrige fordele, som en paraffinbehandling giver dig og dine fødder. Endelig går paraffinen ind og lindrer gigt og andre smerter i led og muskler, samt øget blodcirkulation. En paraffinbehandling hjælper på eksem og psoriasis. Efter behandlingen er huden og neglene på fødderne blevet styrket, så de ikke så let bliver beskadigede af hverdagens brug og slitage.
350,-

Paraffinbehandling hænder / uden anden forudgående behandling (30 min.)
Behandlingen opstartes med en let peeling og afvask af huden. Derefter masseres hænderne i en nærende håndmaske og negle/neglebånd tilføjes negleolie. Hænderne desinficeres inden de dyppes 3 gange i den 37 grader lune, duftende og næringsrige ferskenparaffin. Hænderne pakkes ind i plastfolie og frottéhandske, der kan holde på varmen. Efter 20 minutter fjernes paraffinen fra hænderne igen. Når paraffinen er fjernet, mærker du straks det forbedrede velvære, den blødere hud og de øvrige fordele, som en paraffinbehandling giver dig og dine hænder. Endelig går paraffinen ind og lindrer gigt og andre smerter i led og muskler, samt øget blodcirkulation. En paraffinbehandling hjælper på eksem og psoriasis. Efter behandlingen er huden og neglene på hænderne blevet styrket, så de ikke så let bliver beskadigede af hverdagens brug og slitage.
275,-

GEL LAK (helfarve) på fødder uden fodbehandling (45 min.)
Der opstartes IKKE med fodbad, neglene skal være klippet i ønsket længe. Neglene slibes i form og neglebåndene skubbes og slibes. Der påføres en base, to lag gel og en topcoat. Hvert lag hærdes under UV-lampe. Holdbarhed 4-6 uger. Overfladen forbliver flot og blank i hele perioden. Bio Sculpture er særlig kendt for deres skånsomme og plejende egenskaber. Indeholder vitaminer og er åndbar. Hvilket bevarer neglens fleksibilitet og sundhed.
425,-

GEL LAK (helfarve) på fingerneglene (45 min.)
Dine negle bliver tilrettet i form og længde. Neglene slibes i form og neglebåndene skubbes og slibes. Der påføres en base, to lag gel og en topcoat. Hvert lag hærdes under UV-lampe. Holdbarhed 2-3 uger. Overfladen forbliver flot og blank i hele perioden. Bio Sculpture er særlig kendt for deres skånsomme og plejende egenskaber. Indeholder vitaminer og er åndbar. Hvilket bevarer neglens fleksibilitet og sundhed.
450,-

Klipning og slibning af fingernegle
Klipning og slibning af fingernegle fra 125-175 kr. Klipning af fingernegle foretages og der kan ske formning og slibning af neglene, hvis du ønsker dette. Du får nærende SOLAR negleolie på og en lettere håndmassage med plejende creme, hvis du også ønsker dette. Ønsker du kun klipning af neglene aftaler vi dette og pris. Behandling mellem 10-20 minutter inklusiv komme- og gåtid.
175,-

Alm lak på fødder efter anden behandling
Der ligges 1-2 lak alm. lak BEMÆRK, meget begrænset udvalg af farver. Egen farve må gerne medtaget, prisen vil være uændret. Denne behandling kan KUN bookes efterfuldt af anden behandling.
75,-

Aftagning af GEL LAK (30 min.)
Aftagning af GEL LAK på fødder, uden efterfølgende behandling. Lakken kan let aftages hjemme, forhør nærmere herom BEMÆRK: Aftagning af gel lak påført i klinikken Kr. 100,- i forbindelse med ny fodbehandling. Oplys det under noter, når du bestiller din næste fodbehandling, så det tages med i vores tidsberegning.)
200,-

Bøjlebehandling


Bøjlebehandling (op til 30 min.)
Til opretning af nedgroet negl. Jeg anvender Compositbøjler, en plastbøjle der påsættes ved hjælp af UV-lampe. Behandlingen er smertefri. Bøjlen kan slibes af. Kræver udskiftning hver 8-12 uge. Garanti 14 dg. Behandlingen kan KUN vælges af eksisterende kunder.
250,-

Vortebehandling


Fodvorte behandling (op til 30 min.)
Der anvnedes Hydrozid, hvor vorten fryses væk. Vorten behandles med 6-10 dages mellemrum og kræver 3-6 behandlinger. Ved 4 vorter og derover, mosaikvorter og lign. Aftales individuel forløb. Behandlingen kan KUN vælges af eksisterende kunder. Der er ingen behandlingsgaranti, fodvorter skyldes infektion med HPV, dvs. det er en virus, som er årsag til vorten. Man bør dog behandle vorter, da de for det 1. kan være ømme ved tryk, men også for at mindske eller undgå smitterisiko. Jo ældre vorten er, jo længere behandlingstid. Børns vorter forsvinder hurtigere end voksnes vorter.
250,-

Voksbehandlinger - HEVI Sugaring


Certificeret ved AllergyCertified og økologimærket Ecocert COSMOS.
Til alle sugaring behandlinger benyttes professionelle økologiske produkter fra HEVI. Nem og effektiv hårfjerning, som samtidig er yderst skånsom. Kan anvendes på alle hudtyper, selv ved eksem, psoriasis og sensitiv hud og på alle kropsdele. HEVI sugaring består udelukkende af økologiske og naturlige råvarer og er fri for parfume og skadelig kemi. Særligt for denne hårfjerning metode er, at det ikke skal opvarmes til høje temperaturer. Optimal temperatur er 37 grader. Derudover fjernes hårene, til forskel fra almindelig voks, MED hårets groretning, hvilke giver en mindre smertefuld behandling med færre knækkede hår. Derfor opnås et flottere resultat, der holder længere og med mindre risiko for indgroede hår. Sugaren hæfter kun på de døde hudceller og selve håret, så underhuden ikke bliver irriteret og hudskader undgås. Det giver samtidig en peelende effekt, så huden ikke kun efterlades hårfri, men også silkeblød. Vigtig viden inden din behandling: Håret skal minimum være 0,5 cm ved første behandling. Efterfølgende skal håret skal være mellem 0,2 < cm. Skrub huden ca. 2 dage inden behandling. Undgå bodylotion, parfume og make-up lige efter sugaring. Undgå hård træning eller sol i 24 timer efter sugaring. Eksfoliere gerne huden 2-3 gange om ugen og fugt dagligt huden med bodybalm for at undgå indgroede hår. Man vil efter 1. behandling kunne opleve, at det nye hår kan ses. Måske går der kun et par uger, inden der skal behandles igen, men efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom, og der vil kunne gå op til 6 uger mellem hver behandling. Dette kan selvfølgelig variere fra person til person.

Hele ben inkl. Bikinilinje og armhule
Ved denne behandling vokses benene, bikinilinjen udenfor trussekanten og armhulen
775,-

Hele ben inkl. Bikinilinjen
Bikinilinjen er den kønsbehåring, som vokser udenfor trussekanten
615,-

Voks af hele ben
Hele ben vokses. Bemærk bikinilinjen medtages ikke
455,-

Lår - for og bag inkl. bikinilinje
Lårene inkl. bikinilinje vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes og beroligende cremer. Bemærk knæene er ikke inkluderet i denne behandling.
495,-

Lår - for og bag
Lårene vokses foran og bagpå. Bemærk knæ er ikke inkluderet
370,-

Underben inkl. Knæ
Underben inkl. Knæ vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes med beroligende creme.
325,-

Tanga
Bikinilinjen tages, samt ca. 2 cm i siderne og toppen af behåringen. For bedste resultat bør hårene være 4-8 mm lange. Her vokses længere ind, end bare bikinilinjen. Vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes med beroligende creme.
350,-

Voks af bikinilinje
Bikini linje vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes med beroligende creme.
295,-

Armhule / Axil
Armhulerne vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes med pincet og beroligende cremer
225,-

Bryn– overlæbe – kinder
Bryn– overlæbe – kinder vokses, behandlingen afsluttes med en beroligende creme.
270,-

Bryn inkl. farve
Brynene farves og vokses efterfølgende. Behandlingen afsluttes med en beroligende creme.
245,-

Bryn
Bryn vokses. Behandlingen afsluttes med en beroligende creme.
145,-

Overlæbe
Overlæbe vokses. Behandlingen afsluttes med en beroligende creme.
145,-

Hage
Hage vokses. Behandlingen afsluttes med en beroligende creme.
145,-

Kinder
Kinder vokses. Behandlingen afsluttes med en beroligende creme.
145,-

Næsehår
Næsehår vokses. Behandlingen afsluttes med en beroligende creme.
145,-

Voksbehandlinger - Varm voks


Depiléve- WAXING
Her bruger jeg hovedsageligt rullevoks, som tilhører den varme vokskategori. Den påføres i ekstra fine lag og fjernes med papirstrimler. Det er engangsbrug, der garanterer en hygiejnisk behandling og ubegrænset eksponeringstid. Til voks af ben og arme bruger jeg Oliven Oil rullevoks med strips, som både er skånsom og fugtgivende. Til større områder med kraftigere hårvækst anvendes Bronze el Natural Roll, der har en stærkere klæbeevne og med et indhold af salicylsyre der mindsker muligheden for indgroede hår. Jeg holder mig kontinuerligt opdateret ift. produkter og metoder, for at holde kvaliteten høj, samt for at gøre voksbehandlingen til en god oplevelse for dig. Til intime voksbehandlinger og de mere sensitive områder, benyttes Cerazyme DNA no-strip maske voks, der fungerer som en osmotisk maske, der øger hudens hydrering og optimerer absorptionen af aktive ingredienser. Det øger også blodgennemstrømningen i området, nærende, reaktiverende og revitaliserende. Voksbehandlingen afsluttes med en fugtgivende lotion som renser, beroliger, regenererer og hydrerer huden. Her findes forskellige formler tilpasset hvert sit område og hudtype. Eksempelvis hårhæmmende mousse som sænker og svækker hårvæksten. Specielle produkter mod indgroede hår som desinficerer, helbreder og regenererer huden. Forhør nærmere herom. Vigtig viden før din voksbehandling: Waxing foretages 14 dage efter barbering eller hver 4. uge efter voks. Håret skal være mellem 0,5-1 cm. Er håret for langt så trim venligst hjemmefra, særligt ved Tanga. Skrub gerne huden ca. 2 dage inden behandling. Undgå bodylotion, deodorant eller makeup efter voksbehandling. Undgå hård træning eller sol i 24 timer efter voksbehandling.. Skrub efterfølgende huden 2-3 gange om ugen, for at undgå indgroede hår. Fugt huden med Gold Concentrate Ampouls for at undgå indgroede hår. Medbring ren T-shirt efter ryg/bryst voks.

Hele ben
Hele ben vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes med pincet og beroligende creme. Bemærk bikinilinjen medtages ikke.
470,-

Lår - for og bag inkl. bikinilinje
Lårene inkl. bikinilinje vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes og beroligende cremer. Bemærk knæene er ikke inkluderet i denne behandling.
475,-

Lår - for og bag
Lårene vokses foran og bagpå. Bemærk knæ er ikke inkluderet
370,-

Underben inkl. Knæ
Underben inkl. Knæ vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes med pincet og beroligende creme.
325,-

Ryg inkl. Skuldre
Ryg og skuldre vokses med skånsom voks af flere omgange, afsluttes med pincet og beroligende cremer.
470,-

Voks af bryst el halv ryg
Behandlingen består af voks af øverste/nederste del af ryg el bryst.
300,-
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 15:00
Tirsdag 11:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 15:00
Torsdag 11:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 13:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com